Warner Bros. ei aio heittää J.K. Rowlingia bussin alle somekohujen takia – julkaisi tiedotteen

AOP

Rowling ei ole saanut potkut Warnerilta.

Warner Bros. -studio aikoo seistä Harry Potter -kirjailija J.K. Rowlingin rinnalla, eikä aio taipua cancel-massojen paineeseen. Rowling on ollut jo muutaman vuoden ajan keskellä sosiaalisen median myrskyä, koska kertoi oman mielipiteensä sukupuoliasioista.

Samalla Rowling on työskennellyt Warner Bros. -studion palkkalistoilla, vaikka kovaääniset cancel-ihmiset ovat vaatineet kirjailijalle potkuja.

Viikon alussa levisi huhuja, joiden mukaan Warner olisi antanut potkut Rowlingille. Eräs toimittaja teki vääriä johtopäätöksiä näyttelijä Tom Feltonin haastattelun pohjalta.

Studio on nyt julkaissut tiedotteen.

– Warner Bros. on nauttinut tuotannollisesta ja taiteellisesta yhteistyöstä J.K. Rowlingin kanssa jo yli 20 vuoden ajan. Hän on yksi maailman menestyneimmistä tarinankertojista, ja olemme ylpeitä hänen visiostaan, hahmoistaan sekä tarinoistaan niin nyt kuin tulevinakin vuosikymmeninä. Kolmas osapuoli julkaisi maanantaina tiedotteen, joka väitti muuta. Tämä tiedote on väärässä, ja Warner Bros. Studio Tour London pahoittelee tapahtunutta.

On mielenkiintoista nähdä, miten yhteistyö jatkuu, sillä Ihmeotukset-elokuvasarjan pitäisi olla viisiosainen, mutta Dumbledoren salaisuudet ei menestynyt erityisen hyvin lippukassoilla, joten sarjan tulevaisuus on limbossa.

On myös huhuiltu Harry Potter ja kirottu lapsi -elokuvasta.

Lähde: Screenrant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut