Warner Bros. pohtii The Flash -elokuvan tulevaisuutta samalla kun Ezra Millerin alamäki jyrkkenee

Milleristä on tulossa kallis lasku Warnerille.

11.8.2022 17:43

Warner Bros. -studiolla on kolme vaihtoehtoa tulevan The Flash –supersankarielokuvan varalta. Elokuvan tulevaisuus on vielä arvoitus, koska sen pääosanäyttelijä Ezra Millerin elämä on ollut pelkkää alamäkeä viimeiset pari vuotta.

Millerin viimeisimpiin käänteisiin kuuluu muun muassa Vermontissa tehty asuntomurto, josta hän joutuu käräjille. Lastensuojelu etsii myös Millerin farmille muuttaneita naista ja tämän kolmea lasta.

The Flashin ensi-illan pitäisi olla kesäkuussa 2023, mutta nyt Warner pohtii sen julkaisuun liittyviä skenaarioita.

Ensimmäinen vaihtoehto on se, että 29-vuotias Miller hakee äitinsä avulla ammattilaisapua ongelmiinsa. Millerin pitää myös antaa kattava haastattelu siitä, miksi hän on käyttäytynyt niin kaoottisesti. Miller päästettäisiin myös elokuvan pressikiertueelle valvottuna, ja se avaisi elokuvateattereissa.

Toisen skenaarion mukaan Warner voisi julkaista elokuvan, vaikka Miller ei hakisikaan apua. Hän ei vain osallistuisi elokuvan promootioon millään lailla.

Kolmannessa skenaariossa Millerin käytös muuttuu vielä synkemmäksi, jolloin 200 miljoonan dollarin elokuva peruttaisiin kokonaisuudessaan.

Uusintakuvaukset eivät ole mahdollisia, koska Miller esittää elokuvassa useita eri versioita Flashistä.

Lähde: THR

Lisää luettavaa