Uudesta Wednesdaysta tykätään, mutta miltä näyttää sarjan tulevaisuus?

Kauhukomediaperheen jäsenen nimikkosarja alkoi Netflixillä.

28.11.2022 06:01

Synkeän mutta silti hauskan kauhuperhe Addamsin Wednesday aloitti vastikään omassa nimikkosarjassaan Netflixillä. Viime viikolla käynnistynyt Wednesday käsittää kahdeksan jaksoa, mutta monelle katsojalle tämä on aivan liian vähän.

Goottihenkisistä visioistaan tunnetun Tim Burtonin (Batman, Big Fish) osaksi ohjaama sarja on ehtinyt kerätä lyhyessä ajassa kohtalaisen hyvää palautetta. Esim. Rotten Tomatoes -sivustolla katsojat ovat tällä hetkellä noteeranneet uutuuden tuoreuslukemalla 88%. Se on paljon parempi kuin 1990-luvulla valmistuneiden Addams Family -elokuvien tuoreusprosentit samalla sivustolla.

Yleisö rummuttaakin nyt sarjan jatkamisen puolesta. Vaikka mitään varmaa asiasta ei ole vielä päätetty, sarjan tekijät ovat jo pohtineet sen tulevaisuutta. Showrunner Al Goughin mukaan sarjan toisella kaudella Jenna Ortegan näyttelemä Wednesday jatkaisi navigointiaan maailmassa, joka ei olekaan niin mustavalkoinen kuin hän on kuvitellut. Kakkoskausi toisi ruutuihin jälleen myös muuhun Addamsin perheeseen. Gough nostaa esiin erityisesti Wednesdayn äidin:

Catherine [Zeta-Jones] on mielestäni ikoninen Morticia. Wednesdayn ja Mortician välinen suhde on myös oleellinen show’lle ja ajatus, että Wednesday yrittää edetä omaa polkuaan perheen ulkopuolella, on tärkeä. Me haluamme perheen tietenkin mukaan, kuten tälläkin kaudella parissa jaksossa, jos toinen kausi toteutuu.

 

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa