Will Ferrell halusi juontaa Oscarit hullun hauskalla idealla – Akatemia kieltäytyi

Liian pitkä, varman päälle pelattu, tylsä, aina samanlainen. Joka vuosi ansaitusti kritisoidulla Oscar-gaalalla on yksi lohduttava asia ensi vuotta varten: tämän vuoden Oscar-gaalasta tuskin voi vetää enää huonommaksi.

Akatemia kuitenkin pitää tiukasti kiinni perinteistään, eikä Oscar-gaalaan uskalleta tehdä sen tarvittavia muutoksia, jotta itse ohjelmasta tulisi oikeasti hauska ja viihdyttävä.

Will Ferrell tarjosi tähän lääkettä vuoden 2012 ohjelmaa varten. Eddie Murphyn oli tarkoitus juontaa gaala, mutta ohjaajaksi kiinnitetyn Brett Ratnerin homokommenteista johtuneiden potkujen jälkeen myös Murphy astui sivuun.

Tämän jälkeen Ferrell ehdotti, että hän ja koomikko Zach Galifianakis juontaisivat gaalan seuraavanlaisella idealla:

”Me juonname Oscarit, jos teette kampanjan, että ette löydä juontajaa ennen kuin aivan viime hetkellä. Se tulee täysin yllätyksenä, ja me kävelemmä lavalle. Koko lähtökohta juonnollemme on se, että meidät kutsuttiin vetämään aivan viime hetkellä. Joten olemme koko ajan aivan pihalla. Emme muista vitsejä ulkoa. Emme tiedä, missä kamerat ovat. Teemme koko show’n aivan kuin sitä ei olisi harjoiteltu lainkaan.”

Hauskalta ja erilaiselta kuulostava idea upposi myös tuottajiin, mutta ongelmaksi muodostui se, että kukaan ei tiennyt, miten markkinoida ohjelmaa ilman juontajaa. Niinpä homma kuivui kasaan.

Ehkäpä Neil Patrick Harrisin faijavitsien täyttämä juontokeikka saa tuottajat miettimään asiaa uudelleen…

Lähde: The Huffington Post

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut