Will Ferrell muuttaa epäonnistuneen 80-luvun TV-sarjan elokuvaksi

Parivaljakko Will Ferrell ja Adam McKay ovat tuomassa takaisin 80-luvun epäonnistunutta TV-sarjaa Manimalia. Vain kahdeksan jaksoa saanut sarja on jo nimeään myöten kammottavan tökerö, mutta sisältö ei ollut sen parempaa: Manimal kertoo varakkaasta, rikollisuutta vastaan taistelevasta yliopistoprofessorista, jolla on kyky muuttua eri eläimiksi. Sarjan aikana lääkäri ehti muuttua ainoastaan haukaksi ja pantteriksi, mutta Ferrellin elokuva luultavasti tekee tähän muutoksen.

Manimal-elokuvan käsikirjoittavat Jay Martel ja Ian Roberts, jotka ovat tunnettuja Key & Peele -komediasarjastaan. Tarkoituksena on luultavasti kääntää tahaton camp-sarja tarkoitukselliseksi huumoriksi, joka ammentaa komediasta siitä faktasta, että kyseessä on varakas professori, joka taistelee rikollisuutta vastaan muuttumalla eri eläimiksi. Siili ja alpakka ovat toivelistalla.

Tällä hetkellä Ferrell toimii elokuvassa ainoastaan tuottajana, mutta rooli vaikuttaa kuin luodulta koomikkoa varten, joten saa nähdä muuttuuko tilanne.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut