Willem Dafoeta luultiin seksityöntekijäksi – tarkoituksena oli piristää naisystävää

Sai kutsun juhliin, jonka jälkeen alkoi tapahtua kummia.

30.8.2023 18:14

Väärinkäsityksistä saattaa syntyä joskus hauskoja sattumuksia. Hollywood-näyttelijä Willem Dafoe kertoi nyt haastattelussa, että häntä luultiin seksityöntekijäksi.

Tapaus sai alkunsa ikävämmästä tapauksesta, kun hänen tuolloinen naisystävänsä menetti isänsä. Dafoe ei ollut vielä tunnettu näyttelijä, ja hän työskenteli samassa newyorkilaisessa teatterissa naisystävänsä kanssa, joka oli myös ohjaaja.

Dafoe halusi teatteriporukan tekevän jotain ”kevyttä ja helppoa” vaimonsa piristämiseksi, joten he päätyivät tekemään tanssiesityksen. Dafoe kuvaili touhua korniksi.

– Otimme vanhan havaijilaisen levyn 50-luvulta – todella kornia, tiedäthän, havaijilaista musiikkia – ja hankimme ruohohameita ja kukkaseppeleitä.

– Joku maalasi taustalavasteen, ja sitten me keksimme nämä tanssit, me vain keksimme ne, ja me tanssimme tämän musiikin tahtiin, Dafoe kuvaili.

Tanssinumeroon kuului härski ulottuvuus, sillä tanssijoilla ei ollut mitään ruohohameiden alla.

– Jekku oli se, ettei meillä ollut vaatteita ruohohameidemme alla. Esitykseen kuului kaksi miestä ja kaksi naista, eivätkä naisetkaan pukeneet, ja heillä oli paljaat rinnat, Dafoe selitti.

– Joten meillä oli tämä show, se oli hyvin suosittu, muutaman henkilön esitys, mutta hyvin suosittu, näyttelijä jatkoi.

Dafoe kertoikin saaneensa kollegoidensa kanssa kutsun juhliin, jossa heidän tuli esittää osuus kyseisestä performanssista.

– He tarjosivat meille 1000 dollaria per naama, ja siihen aikaan olimme kaikki hyvin köyhiä, joten mietimme: ”Vau! Joo, kyllä me voidaan se tehdä.”

– Sitten menimme juhliin, pukeuduimme vessassa, ja tulimme ulos eikä lavasteita ollut, vain musiikkia, ja teimme tämän tanssin asuissamme, Dafoe kuvaili.

Näyttelijä ei arvannut mitä tapahtuisi seuraavaksi.

– Sitten he alkoivat heitellä dollareita, SmartLess-ohjelman juontaja Jason Bateman arvasi Dafoen sanovan.

– Kyllä! Dafoe huudahti takaisin.

– Ja lopussa, ihmiset alkoivat tulla lähemmäs sanoen: ”Okei, mennään! Tule mukaani!”

– He ajattelivat, että me olimme strippareita ja vielä muutakin, Dafoe nauratti.

Mainittakoon vielä, että teatterissa suoritettu tanssishow arvosteltiin aikoinaan New York Timesissakin.

Dafoen seuraava projekti ei todennäköisesti sisällä hulatanssimista. Hänet nähdään Yorgos Lanthimosin ohjaamassa, scifiä ja fantasiaa sisältävässä elokuvassa Poor Things, jossa näyttelee myös Emma Stone ja Mark Ruffalo.

Poor Things.

Elokuva kertoo tarinan Bella Baxterista, jonka loistava ja tavallisesta poikkeava tiedemies Godwin Baxter herättää henkiin. Alla traileri.

Lue myös: Nyt suoratoistona: Eroottinen road movie kiihottaa aisteja ja mieltä – naistähti pyörtyi kesken kohtauksen – Episodi.fi

Lähde: EW

Lisää luettavaa