Woody Allen vakuuttaa olevansa syytön ja lyö tiskiin liudan perusteita: ”En voi sanoa mitään niille, jotka uskovat syytteisiin”

AOP

Moni taho on tuominnut Allenin ilman todisteista tai tuomiota.

Elokuvalegenda Woody Allen lataa liudan perusteluja Financial Timesin haastattelussa sille, että hän ei ahdistellut seksuaalisesti tytärtään Dylan Farrow’ta, kun tämä oli lapsi.

Financial Timesin toimittaja kysyi, mitä hänen kaltaisensa fanin pitäisi ajatella syytöksistä. ”Vakuutan, sinulla ei ole mitään hävettävää. Mutta et voi sanoa mitään niille ihmisille, jotka uskovat syytteisiin. Enkä minä”, Allen sanoo. ”Kirjoitin elämäkertaani totuuden, lääkärien, poliisin, tutkijoiden ja silminnäkijöiden näkökulmasta.”

”Sen lisäksi on valheenpaljastuskokeen henkilöt ja sosiaalityöntekijät, ihmiset jotka seurasivat tapausta herkeämättä 14 kuukautta, sekä lastenhoitajat jotka työskentelivät talossa [jossa hyväksikäyttö väitetysti tapahtui] ja poikani Moseksen näkökulma, joka asui siellä”, Allen luettelee.

Julkisuudesta poissaoleva Moses Farrow on puhunut pari kertaa julkisesti isänsä puolesta. ”Kaikki mitä on tehtävissä, on jättää hölynpöly huomiotta. Ihmiset, jotka ovat tarpeeksi kiinnostuneita, voivat tutkia tapausta itse”, Allen sanoo. Hän toteaa myös, että jokainen ajatteleva ihminen tulee samaan lopputulokseen, kuin tapauksen tutkijat: ”Että mitään ei tapahtunut ja juttu on sepitetty, eikä mitään tapahtunut”.

Hän kertoo, että on ollut naimisissa Mia Farrow’n adoptiotyttären Soon-Yi Previnin kanssa jo vuodesta 1997. Kun he alkoivat tapailla, Soon-Yi oli 21-vuotias.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut