Woody Harrelson puhui salaliittoteorian lumoissa – syytti lääkejättejä huumekartelleiksi ja vastuulliseksi koronapandemiasta

Harrelsonilla on myös muita teorioita.

27.2.2023 04:30

Hollywood-tähti Woody Harrelsonilla on ollut aiemminkin tavallisesta poikkeavia mielipiteitä, ja Rolling Stonen mukaan Harrelson pitää itseään anarkistina. Harrelson on muun muassa vihjaillut 5G-verkkojen liittyvän koronapandemiaan, ja hän uskoo myös 9/11-salaliittoteorioihin.

Nyt hän oli vieraana Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa hän piti monologin koronapandemiasta.

Harrelson antoi ymmärtää puheessaan, että lääkejätit ovat huumekartelleja, ja vihjaili että koronapandemia olisi heidän aiheuttamansa. Hän tuumi, että koronapandemian käsikirjoitus on niin huono, että hän heittäisi sen roskakoriin.

– Joten elokuva menee näin, Harrelson aloitti.

– Maailman suurimmat huumekartellit kokoontuvat, ostavat kaikki tiedotusvälineet, kaikki poliitikot ja pakottavat kaikki maailman ihmiset pysymään lukittuna koteihinsa. Ja ihmiset voivat tulla ulos vain, jos he ottavat kartellin huumeita ja jatkavat niiden ottamista, Harrelson maalaili.

Sitten Harrelson kevensi heittämällä aiheesta myös vitsiä.

– Heitin käsikirjoituksen pois, Harrelson jatkoi.

– Tarkoitan, kuka uskoisi tuohon hulluun ajatukseen? Pakotetaan vetämään huumeita? Teen sitä vapaaehtoisesti koko ajan, Harrelson nauratti.

Sosiaalisessa mediassa puhetta kritisoitiin rokotevastaisuudesta. Voit katsoa pitkän ja polveilevan monologin alta.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Legendaarinen tähti paiskasi mestariteoksen kässärin lattialle – ”Tämä on huonointa *askaa mitä olen ikinä lukenut” – Episodi.fi

Lähde: Rolling Stone, Cnet

Lisää luettavaa