Yhä suosiota niittävässä sarjassa näytellyt tähti ei halua tehdä enää ikinä vastaavaa roolia

Vampyyriromantiikkaa enemmän kuin tarpeeksi.

30.7.2023 13:01

Suomessa HBO Maxilla (Max) yhtenä palvelun katsotuimmista sarjoista nyt paistatteleva Vampyyripäiväkirjat eli The Vampire Diaries tehtiin alkujaan amerikkalaiselle CW-kanavalle. Vuodesta 2009 kaikkiaan kahdeksan kauden mittaiseksi venynyt teinisarja teki mm. Nina Dobrevista, Ian Somerhalderista ja Paul Wesleysta kuumia tähtiä. Vampyyripäiväkirjojen jatkuva suosio ei silti houkuta esim. viimeksi mainittua uudestaan sellaiseen rooliin.

– En tee enää ikinä mitään vampyyrijuttua ja piste. […] Minulla ei todellakaan ole ikävä mitään Vampyyripäiväkirjoissa [Stefanina] tekemääni, enkä tarkoita sitä [negatiivisessa mielessä]. Kahdeksan vuotta on pitkä aika, ja olen iloinen sen ollessa ohitse, Wesley toteaa InStylelle antamassaan haastattelussa.

Näin ollen Wesley ns. viittaa kintaalla lisäksi Vampyyripäiväkirjojen rebootille, mikäli Damon ja Stefan Salvatoren tarinaa haluttaisiin elvyttää uudestaan. Sarjassa ihanaa Elenaa näytellyt Nina Dobrev on myös kommentoinut reboot-toiveita vähän aikaa sitten. Dobrev ei ole Wesleyn tapaan täysin ajatusta vastaan, mutta hän kokee, että sarjan käynnistäminen uudestaan vain kuusi vuotta sen päättymisen jälkeen olisi liian aikaista.

 

Lähteet: InStyle, Radio Times, TVLine

Lisää luettavaa