Yksi maailman vihatuimmista ja hulluimmista koomikoista tekee kauhuleffan

Freddy Got Fingered, eli Sormet pelissä, sai ensi-ltansa vuonna 2001. Ihmiset vihasivat sitä, kriitikot vihasivat sitä, katsojat vihasivat sitä, eläimet vihasivat sitä ja erityisesti lehmät vihasivat sitä. Silti elokuva on ansainnut kulttistatuksen absurdin anarkistisen otteensa takia.

Tästä sormetusleffasta voimme syyttää kanadalaista koomikkoa Tom Greeniä. Hän on tunnettu erikoisista maneereistaan ja jopa psykoottiseksi äityvästä huumoristaan. Hän on myös erittäin vihattu mies.

Bloody Disgusting uutisoi eilen, että Tom Green on loikkaamassa kauhuelokuvien puolelle. Elokuvan nimi on Bethany. Sen on ohjannut James Cullen Bressack, ja elokuvassa nähdään myös Beverly Hills 90210 -hottis Shannen Doherty (joka kamppailee tällä hetkellä syövän kanssa), Stefanie Estes sekä Zack Ward.

Bethany kertoo nuoresta Claire-nimisestä naisesta (Estes), joka muuttaa takaisin lapsuudenkotiinsa. Clairea kuitenkin rupeaa vainoamaan hänen oma lapsuuden mielikuvituskaverinsa.

Ward näyttelee Clairen miestä ja Doherty Clairen äitiä. Green on taas Clairen psykiatri, joka on melko hysteeristä, kun ottaa huomioon miekkosen persoonallisuuden.

Green kertoi THR:lle seuraavaa: ”Olen näytellyt monia sekopäisiä hahmoja ja tehnyt paljon kaikkea tyhmän hauskaa tv-show’ssa, mutta tämä on vakava rooli.”

Bethanyn ensi-ilta on ensi vuoden puolella.

Piakkoin näemme Greenin myös Iron Sky 2:ssa näyttelemässä karismaattista kulttijohtajaa. Eipä voisi miekkosta paremmin roolittaa.

Alla Freddy Got Fingeredin hilpein kohtaus.

Kuva: Freddy Got Fingered

Lähde: Bloody Disgusting

Aiheeseen liittyvät jutut