Yksi viime vuosien kehutuimmista elokuvista saa jatkoa, mutta avainhahmo ei ole mukana – kirjoittaja paljasti miksi

Käsikirjoittaja Taylor Sheridan paljasti, miksi Emily Bluntin roolihahmo ei ole mukana Sicarion jatko-osassa.

Sicario.

Soldado-niminen jatko-osa julkistettiin kesäkuussa, mutta samalla paljastettiin, että Bluntin esittämä Kate Macer ei ole siinä mukana, vaikka hahmo oli Sicarion pääosassa. Sheridan kommentoi avainhahmon poissaoloa jatko-osasta.

– Se oli minun päätökseni – ja jossain vaiheessa minun tarvitsee puhua hänelle (Bluntille) siitä, Sheridan kertoi.

– Hänen juonikaarensa oli täydellinen. En keksinyt tapaa kirjoittaa hahmoa, jotta se olisi tehnyt oikeutta hänen lahjoilleen.

– Katso, mitä hän koki. Se oli vaikea rooli. Kirjoitan tämän päähahmon ja käytän häntä yleisön välikappaleena. Teen hänestä täysin passiivisen vastoin tahtoaan, joten yleisö tuntee samaa voimattomuutta, jota lainviranomaiset tuntevat, vien hänet helvetin läpi ja petän lopussa. Se oli uuvuttava matka hahmolle ja Emilylle. Sillä hahmolla oli kaari, Sheridan jatkoi.

Soldadossa Benicio Del Toro ja Josh Brolin palaavat rooleihinsa. Sicarion ohjannut Denis Villeneuve ei kuitenkaan jatka ohjaajanpallilla. Stefano Sollima tulee vastaamaan jatko-osan ohjauksesta.

Sicario sai vime vuonna ilmestyessään erittäin positiivisen vastaanoton. Elokuva kertoi Bluntin esittämästä idealistisesta FBI-agentista, joka sotkeutuu Yhdysvaltojen ja Meksikon raja-alueilla käytävään huumesotaan.

Soldado ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden aikana.

Lähde: The Wrap

Aiheeseen liittyvät elokuvat