Ylen uusi sketsiohjelma keräsi nopeasti valtavan suosion Areenassa – Yli 2 miljoonaa katselukertaa

Kovia striimauslukemia.

30.11.2019 08:30

Sketsiryhmän Justimuksen sarja Justimus esittää: Duo on lähtenyt Yle Areenassa vauhdikkaasti liikkeelle. Sarja on saanut viikossa yli 2 miljoonaa katselukertaa. Kahdeksanosainen komediasarja julkaistiin perjantaina 22.11.2019 ja sitä on katsottu torstaihin 28.11.2019 mennessä 2,16 miljoonaa kertaa.

Tämä on enemmän katselukertoja kuin yhdelläkään kotimaisella nuorten sarjalla tähän mennessä julkaisuviikolla Yle Areenassa, mukaan lukien suositut ja palkitut Sekasin ja Nörtti: Dragonslayer666. Justimus onkin noussut uuden sarjansa myötä teinisuosikista koko kansan suosikiksi.

Sarjan sankarit käyvät pikkupaikkakunnan lukiota, haaveilevat tyttöystävistä ja yhteisestä pelikaupasta. Suuret suunnitelmat kuitenkin uhkaavat kariutua, kun Samun äiti rakastuu ja ilmoittaa koko perheen muuttavan Tampereelle. Alkaa taistelu aikaa vastaan. Samu ja Joona yrittävät estää muuton keinoja kaihtamatta ja esteitä tai idioottimaista velipuoli Markusta kavahtamatta.

Pääosissa nähdään Justimus-kolmikko Juho Nummela (Samu), Joose Kääriäinen (Joona) ja Sami Harmaala (Markus). Muissa osissa ovat Lenita Susi (Lotta), Heli Sutela (äiti), Timo Tuominen (Antti), Jarkko Pajunen (opettaja) ja Anna Airola (D&D-kultin pomo).

Sarjan hahmot ovat tuttuja myös Youtubessa julkaistussa  Rakkauden aikakaudet 2017 -lyhytelokuvasta.

Katso Justimus esittää: Duo -sarjan ensimmäinen osa alta.

Lisää luettavaa