Yliannostus viileyttä! Katso miten Johnny Depp revittää kitarasoolon Alice Cooperin seuratessa

Johnny Depp on aikaisemmin sanonut, että ei pidä lainkaan siitä, että Hollywood-tähdet yrittävät luoda musiikkiuraa ja että Johnny Depp -bändiä ei koskaan tule, mutta hän on soitellut kitaraa silloin tällöin kavereidensa levyille. Nyt kaverukset Depp, Alice Cooper, Joe Perry, Duff McKagan ja Matt Sorum ovat kuitenkin herätelleet henkiin 70-luvulta tuttua The Hollywood Vampires -nimistä bändiä, jolla nimellä he julkaisivat syyskuun 11. päivä levyn ja he aikovat lähteä myös kiertueelle.

Levyllä esiintyy lukuisia vierailijoita, kun kuten Paul McCartney, Perry Farrell ja Dave Grohl. Intropuheesta vastaa edesmennyt Christopher Lee. Levyltä löytyy versioituna ainakin Alice Cooperin School’s Out, The Whon My Generation ja The Doorsin Break on Through.

Alkuperäinen The Hollywood Vampires koostui John LennonistaHarry Nilssonista, Keith Moonista ja Alice Cooperista. Mukana oli nykytyyliin paljon muitakin. Kyseessä oli tavallaan 70-luvun rocktähtien oma klubi, jonka henkiin herättämisestä on kiinnostuttu uudelleen.

Alla video Deppin sooloilusta.

YouTube video

Kuva: The Lone Ranger

Lähde: The Guardian, Music Times

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut