Yllättävä esiintulo! Morrissey puolusti Kevin Spaceyta ahdistelusyytöksiltä

Puolustaja musiikkimaailmasta.

20.11.2017 06:00

Kevin Spaceyn ura on joutunut syöksykierteeseen Anthony Rappin aloitettua ahdistelupaljastukset tähdestä. Yllättäen Spacey on saanut ainakin yhden puolustajan laulaja Morrisseystä.

Morrissey kutsui ahdistelusyytöksiä Spaceytä kohtaan naurettaviksi ja väitti ahdistelu ja raiskaus -termien muuttuneen liian väljiksi.

– Sikäli kuin tiedän, hän oli makuuhuoneessa 14-vuotiaan kanssa. Kevin Spacey oli 26, poika 14. Voisi ihmetellä, missä pojan vanhemmat oli, Morrissey sanoi.

– Voi myös ihmetellä, etteikö poika muka tiennyt, mitä tulisi tapahtumaan. En tiedä sinusta, mutta minun nuoruudessani ei ollut koskaan tällaisia tilanteita. Ei koskaan. Olin aina tietoinen siitä, mitä voisi tapahtua, Morrissey jatkoi.

– Kun olet jonkun makuuhuoneessa, sinun täytyy olla tietoinen siitä, mihin se voi johtaa. Siksi tämä ei kuulosta kovin uskottavalta minulle. Minusta vaikuttaa, että Spaceytä vastaan on hyökätty tarpeettomasti, Morrissey vielä lisäsi.

Spaceytä kohtaan on tehnyt syytöksiä tähän mennessä jo kymmenet ihmiset. Muun muassa kahdeksan miestä House of Cards -sarjan kuvauksista.

Lähde: Independent

Lisää luettavaa