Yllättävä tieto selvisi – tämä on Netflixin katsotuin sarja koko maailmassa

Netflix paljastaa katsojalukuja ja muuta statistiikkaa säästeliäästi, mutta onneksi on muita tahoja, jotka tyydyttävät asiasta kiinnostuneiden uteliaisuutta.

19.5.2017 09:19

Sivusto nimeltä HighSpeedInternet on tehnyt laajan tutkimuksen, josta selviää katsotuimmat Netflixin nimikkeet sekä maakohtaisesti että maailmanlaajuisesti.

Netflixiä katsotaan nykyään yli 190 maassa, ja sillä on yli 70 miljoonaa tilaajaa, joista hieman yli puolet Yhdysvalloissa.

Ehkä hieman yllättäen BBC-sarja Uusi Sherlock on maailman suosituin Netflix-nimike. Nykypäivään sijoittuvan Sherlock Holmes -dekkarisarjan pääosaa esittää Benedict Cumberbatch, ja se on kerännyt paitsi suosiota myös ylistäviä arvioita ja palkintoja.

Listan kakkosena on ikisuosikki Frendit. Kolmanneksi sijoittuu hieman yllättäen Narcos, espanjankielinen Netfix-alkuperäistuotanto, joka kertoo kolumbialaisen huumepomon tarinan.

Neljäntenä listalla oli toinen Netflix-alkuperäistuotanto House of Cards. Viidenneksi katsotuin nimike oli komediasarja New Girl, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä Kolme miestä ja tyttö.

Suomen katsotuin Netflix-nimike on tutkimuksen mukaan ruotsalais-tanskalainen Silta-dekkarisarja.

Lähde: HighSpeedInternet

Lisää luettavaa