Yöllä tv:ssä: Näyttelijätär sai ennalta sopimattoman pusun ja sekosi sanoissaan – leffa on laadukasta ja kevyttä viihdettä

IMDb-arvosana on 6,5.

17.4.2024 06:00

Yöllä esitetään televisiosta elokuva Pientä säätöä (2009). Se  sai kriitikoilta enimmäkseen myönteisiä arvosteluja, ja se sai kiitosta näyttelijäkaartin suorituksesta. Lievää kritiikkiä tuli jokseenkin ennalta-arvattavasta tarinasta.

Meryl Streep näyttelee leipomon omistajaa ja kolmen lapsen yksinhuoltajaäitiä, joka aloittaa salaisen suhteen Alec Baldwinin esittämän entisen aviomiehensä kanssa kymmenen vuotta avioeron jälkeen. Pian hän huomaa tuntevansa vetoa toiseen mieheen, arkkitehti Adamiin (Steve Martin).

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Nancy Meyers. Pääosissa Alec Baldwin, Daryl Sabara, Hunter Parrish, John Krasinski, Meryl Streep, Rita Wilson sekä Steve Martin.

Meryl Streep rakastui elokuvan käsikirjoitukseen. Ei ihme, sillä Meyers kirjoitti roolin hänelle.

Streepin esittämä Jane vastaa eräässä kohtauksessa tyttärensä Laurenin puhelinsoittoon, jolloin Baldwinin näyttelemä Jake yllättää Streepin ja suutelee häntä. Tämä oli yllätys Streepille, sillä sellaisesta ei ollut sovittu.

Meyers oli pyytänyt Baldwinia pusuttelemaan Streepiä, koska Jake tekisi niin. Streep sekosi hiukan sanoissaan, mutta korjasi tilanteen, joten hetki saatiin pidettyä elokuvassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 18.04.2024 klo 00.15, TV5
  • La 20.04.2024 klo 17.45, Frii

Lue myös: Nyt suoratoistona: Michael Douglasin kenties viimeinen iso rooli – sanoi mammuttisarjaa parhaaksi tuotannoksi – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa