Yöllä tv:ssä: Robin Williams on improvisoinnin mestari ja tässä elokuvassa se näkyy – loistoleffa kannattaa katsoa!

IMDb-arvosana on 7,3.

15.11.2023 14:18

Yön tv-tarjonnasta löytyy koominen draama Hyvää huomenta, Vietnam (1987).

Vuonna 1965 epätavallinen ja kuvia kumartamaton DJ Adrian Cronauer alkaa sotkea asioita, kun hän saa pestin Yhdysvaltain armeijan radioasemalle Vietnamiin.

Näyttelijöinä Robin Williams, Forest Whitaker, Edward Garlick, Tom. T. Tran, Chintara Sukapatana, Bruno Kirby, Robert Wuhl,  Marty Lee Dreiwitz,  J.T. Walsh sekä Noble Willingham. Ohjauksesta vastaa Barry Levinson.

Hyvää huomenta, Vietnam (1987).

Williams kiinnostui käsikirjoituksesta, sillä hän arveli radio-DJ:n roolin sopivan hänen komediatyyliinsä. Robin Williams tunnetaan taitavana improvisoijana, ja hän vetääkin kaikki radiojuontonsa elokuvassa lonkalta.

Tosielämän Adrian Cronauerin mukaan kuvaus hänestä on elokuvassa noin 45 prosenttisen tarkka. Myöhemmin republikaanipoliitikoksi päätynyt Cronauer tuumi muun muassa, että hän ei ollut sodanvastainen vaan ”tyhmyyden vastainen”. Cronauer sanoi myös, että jos hän olisi tehnyt edes puolet siitä, mitä Williams teki elokuvassa, hän olisi joutunut sotaoikeuteen.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 16.11.2023 klo 01.00, STAR Channel
  • Pe 17.11.2023 klo 22.00, STAR Channel

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Robin Williamsin ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lue myös: Mahtavaa ammattitaitoa! Onko tässä 10 parasta elokuvien improvisoitua kohtausta? (lista ja video) – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa