Yön ritarin konnan piti selviytyä ja tulla takaisin – tähti katsoi leffaa ja ihmetteli: ”Mitä helvettiä tapahtui?”

Näyttelijä epäilee, että hahmon kohtaloa muutettiin Heath Ledgerin kuoleman takia.

21.7.2018 00:01

Yön ritarissa (2008) mafiapomo Gambolia esittänyt Michael Jai White kertoi, että hänen hahmonsa piti alun perin selviytyä ja palata takaisin tulevaisuudessa.

Gambol kohtaa elokuvassa Heath Ledgerin Jokerin, joka kertoo tälle tarinan saamistaan arvista, sanoo ikonisen “Why so serious?” -repliikin ja viiltää tämän naamaa veitsellä. Mafiapomo tippuu tämän jälkeen maahan. Monet olettivat hahmon kuolleen, mutta Jai White kertoi The Hollywood Reporterin haastattelussa, ettei näin pitänyt käydä.

– Se oli sellainen asia, jossa heillä oli syvempiä tarkoituksia Gambolia varten. Se oli hahmo, joka oli kirjoitettu tulevaisuuden käyttöä varten, näin luulen. Oli toisia suunnitelmia tehdä sen hahmon kanssa, ja luulen joidenkin asioiden tulleen leikatuksi pois. Luulen, että se johtuu Heath Ledgerin epäonnisesta menetyksestä, Jai White kuvaili.

– Luulen, että ihmiset voivat tajuta oudosta leikkauksesta kohtauksessa, että en ikinä kuvannut kuolinkohtausta. Hahmon ei pitänyt olla poissa. Jotain tapahtui editoinnissa myöhemmin. Et näe elokuvissa sen luokan virheitä. Kun näet jotain jonkinlaisen virheen kaltaista tai epäselvää, sen takana on jotain, hän jatkoi.

– Olen ollut kameran kummallakin puolella, joten ymmärsin. Olin yhtä yllättynyt kuin kuka tahansa. Seuraavat hetket Gambolin maahan tipahtamisen jälkeen olin hämmennyksen vallassa. ”Mitä helvettiä tapahtui? En varmaankaan ole tulossa takaisin.” Mutta minulla on tuottajan ja ohjaajan ajattelutapa, joten pystyin katsomaan sitä ja ajattelemaan: ”Luulen, että he halusivat sen menevän näin.”

Lähde: Comicbook.com

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa