Yrjöä musan tahtiin – ohjaaja joutui leikkaamaan liian ällöttävät kohtaukset pois komediastaan

Muutama kuukausi sitten ensi-iltansa saanut räävitön Blockers on yllättävän hauska teinikomedia.

3.7.2018 15:28

Mitä tehdä vanhempana, kun tyttäret haluavat päättäjäistansseissa eroon neitsyydestään. No tietenkin estää heitä, siitä siis nimi Blockers.

Vielä leffateattereissa pyörivän komedian ohjannut Kay Cannon joutui vaikean paikan eteen, kun testikatsojat eivät pitäneet elokuvan iljettävästä mutta tärkeästä kohtauksesta. Leffaa piti siis leikata.

– Tein testinäytösten takia isoja muutoksia erääseen takaa-ajokohtaukseen, jossa lapset oksentelevat. Alkujaan he oksensivat paljon enemmän. Tapahtumia oli myös paljon enemmän. Kaylakin luuli huumepäissään oksentavansa konfettia, ja kaikkea sellaista. Se ei vain toiminut. Ihmiset pitivät sitä aivan liian oksettavana, Cannon kertoi taannoisessa haastattelussa.

Miten Cannon sitten korjasi tilanteen? Hän muisti miten viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Edgar Wrightin Baby Driverissa tehtiin asioita: musiikin tahtiin.

– Leikkasin sitä, leikkasin ja leikkasin, mutta silti testiyleisö piti kohtausta oksettavana. Kohtaus on kuitenkin tärkeä osa elokuvaa, sillä se kuljettaa nuoret paikasta A paikkaan B. Katsoin sitten Baby Driverin ja päätin ajoittaa oksentelun musiikin tahtiin. Ja kas kummaa, testiyleisö rakasti sitä.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia