Ysärikomedian tähti ei halunnut paljastaa homouttaan tv:ssä, Robin Williams pelasti tilanteen: ”Hän suojeli minua, koska oli pyhimys”

Robin Williams oli upea ihminen.

26.3.2023 16:01

Independent uutisoi näyttelijälegenda Nathan Lanen haastattelusta, jossa Lane muistelee Lainahöyhenissä-kollegaansa Robin Williamsia.

Nykyään avoimesti homoseksuaalia Lanea pelotti 90-luvun puolivälin paikkeilla ajatus siitä, että hänen pitäisi tulla ”kaapista ulos” kansallisessa televisiossa Oprah Winfreyn ohjelmassa, jossa Lane oli yhdessä Williamsin kanssa markkinoimassa Lainahöyhenissä-elokuvaa.

”Sanoin Robinille etukäteen, että en ole valmis keskustelemaan homoudestani kansallisessa televisiossa. En ole valmis. Winfrey tietenkin kysyi ohjelmassa, että kuinka olen niin hyvä tyttömäisissä asioissa ja pelkäänkö, että minut roolitetaan jatkossa samanlaisiin rooleihin”, Lane muistelee.

Siinä vaiheessa Williams pelasti tilanteen. ”Robin liittyy silloin keskustelun ja harhauttaa Oprahin, vie keskustelun ihan toiseen suuntaan ja suojelee minua, koska hän oli pyhimys.”

Lane on tehnyt monipuolisen uran näyttelijänä niin teatterissa kuin kamerankin edessä. Kansainvälisesti katsojat saattavat muistaa hänet parhaiten sarjasta Moderni perhe tai Timonin äänenä Leijonakuninkaassa.

Hän meni vuonna 2015 naimisiin näytelmäkirjailija Devlin Elliottin kanssa.

Lisää luettavaa