Zach Braffin elokuvan joukkorahoitus käynnistyi vauhdilla

24.4.2013 23:01

Garden State -ohjaajan uuden elokuvan rahoituksesta saatiin päivässä kasaan melkein puolet.

Tuho-osastosta tunnettu näyttelijä-ohjaaja Zach Braff hakee rahoitusta uuden elokuvansa tuottamista varten Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa, kertoo Paste.

Inspiraation Braff sai Veronica Mars -elokuvan joukkorahoituksesta. Sarjan luoja Rob Thomas haki elokuvalle kahta miljoonaa dollaria, mutta saikin kasaan melkein kuusi miljoonaa.

Myös Braff hakee kahta miljoonaa. Keskiviikkona käynnistyneeseen rahoitukseen on tätä kirjoittaessa lahjoittanut yli 10 000 ihmistä yhteensä yli 800 000 dollaria.

Zach Braffin ja tämän veljen Adamin käsikirjoituksen nimi on Wish I Was Here. Se kertoo Zach Braffin esittämästä 35-vuotiaasta näyttelijästä, joka hakee suuntaa elämässään.

Tyylilaljiltaan elokuva olisi draamakomedia Garden Staten (2004) hengessä. Alhaalta löytyvässä videossa Braff kertoo lisää projektin taustoista. Videolla esiintyvät Big Bang Theory -tähti Jim ParsonsTuho-osasto-kollega Donald Faison ja koomikko Chris Hardwick, jotka nähtäisiin elokuvassa.

Lue lisää elokuvan taustoista ja käy lahjoittamassa rahaa sen Kickstarter-sivulla.

On hienoa, että Braffin elokuvalle löytyy innokasta yleisöä, mutta itse olen hieman skeptinen elokuvan suhteen. Braff on sympaattinen ja hyvä koomikko, mutta Garden State oli söpöilevien indiedraamakomedioiden heikommasta päästä. Braffin ja Natalie Portmanin välillä oli vastustamatonta kemiaa ja The Shinsin musiikkia käytettiin hyvin, mutta elokuvan draama oli pintapuolista.

Toivottavasti ikä ja elämänkokemus tarkoittavat Braffin kohdalla kehittynyttä silmää syvemmälle draamalle.

(Episodi/MH)

Lisää luettavaa