Zendaya ei enää seuraa Tom Hollandia Instagramissa

Zendayalta on tulossa tänä vuonna ainakin muutama elokuva.

8.1.2024 10:30

Euphoria-sarjasta, Hämähäkkimies-elokuvista ja Dyynistä tuttu näyttelijä Zendaya ei enää seuraa Hämähäkkimies-roolistaan tuttua Tom Hollandia Instagramissa. Samalla hän lopetti kaikkien muidenkin tilien seuraamisen.

Zendaya ja Holland seurustelevat, mutta seuraamisen lopettamiseen ei välttämättä liity dramatiikkaa. Zendaya on sanonut aiemmin, että hän haluaa pitää taukoja sosiaalisesta mediasta.

– Sosiaalisessa mediassa oleminen tekee minusta ikään kuin ahdistuneen, tai alan miettimään asioita liikaa, Zendaya sanoi People-lehdelle vuonna 2021.

Zendaya uskoi myös faniensa haluavan hänen olevan onnellinen, ja ”olevan olemassa” myös sosiaalisen median ulkopuolella.

Myös Holland on kertonut välttelevänsä ainakin ajoittain sosiaalista mediaa mielenterveytensä suojelemiseksi.

– Minusta Instagram ja Twitter ovat ylistimuloivia ja musertavia, Holland tuumi vuonna 2022.

– Jään sinne jumiin, kun luen asioita itsestäni, ja se on hyvin haitallista mielentilalleni, joten päätin ottaa askeleen taaksepäin ja poistaa sovelluksen, Holland sanoi.

Nykyisin Holland laittaa sosiaaliseen mediaan asioita lähinnä liittyen hyväntekeväisyysjärjestöön The Brothers Trust.

Zendaya nähdään tänä vuonna elokuvassa Dyyni: Osa kaksi. Lisäksi häneltä on tulossa leffa nimeltään The Challengers. Se kertoo kolmesta tennispelaajasta, joiden vanhat riidat heräävät henkiin. Elokuvan ohjaa Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Suspiria). Alla elokuvan Dyyni: Osa kaksi -traileri.

Lue myös: Bikinikunnossa oleva Lauren Cohan täytti 42 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME, IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia