Zendayan rankka nuorisodraama Euphoria palaa HBO Maxille toisen tuotantokauden voimin – katso ensimmäinen traileri

”Nuorempana kaikki tuntuu niin pysyvältä.”

26.11.2021 18:00

Euphoria nousi nopeasti yhdeksi HBO:n suosikkisisällöistä ensimmäisen tuotantokautensa julkaisun myötä vuonna 2019. Kahdeksanjaksoisen kauden lisäksi sarjaan on julkaistu myös kaksi erikoisjaksoa. Nyt tarinan kuitenkin paljastetaan jatkuvan kunnolla Amerikassa 9. tammikuuta ja HBO Max Nordicissa 10. tammikuuta 2022.

https://www.instagram.com/p/CWoPFISte-2/

Trailerissa näemme Zendayan esittämän Ruen tanssahtelemassa kotonaan ja hänen siskonsa (Storm Reid) kysyvän, onko hän sortunut jälleen huumeisiin. Näemme myös välähdyksiä nuorista juhlimassa ja ongelmissa lain ja rikollisten kanssa. Tuleva toinen kausi näyttäisi siis ensimateriaalinsa perusteella pitävän yllä aiempaa synkkäsävyistä tunnelmaa ja tarjoavan lisää jännittävän koskettavia draaman hetkiä.

Euphoria seuraa amerikkalaisten lukionuorten elämää, jota värittävät sekä varjostavat kysymykset seksistä, huumeista, identiteetistä ja traumasta. Sarja on kerännyt erityiskiitosta ja -arvostusta näiden rankkojen aiheidensa onnistuneesta ja aidontuntuisesta käsittelystä, mutta myös kauniista visuaalisesta ilmeestään. Pääroolissa nähtävä Zendaya (Dyyni, Spider-Man: Homecoming/Far From Home/No Way Home) myös voitti Emmy-palkinnon roolistaan; hän on kyseisen gaalan nuorin parhaan naispääosapalkinnon pokannut näyttelijätär tähän mennessä.

Muissa sarjan päärooleissa nähdään mm. Hunter Schafer, Jacob Elordi, Alexa Demie, Barbie Ferreira ja Eric Dane. Sen on luonut ja käsikirjoittanut Sam Levinson samannimisen israelilaissarjan pohjalta.

Euphorian ensimmäinen kausi ja erikoisjaksot ovat katsottavissa HBO Max -suoratoistopalvelussa.

Lisää luettavaa