Christian Balella nolo moka kuvauksissa: luuli tunnettua näyttelijätärtä strippariksi

Christian Bale nähdään pääosassa Terence Malickin ohjaamassa Knight of Cups -elokuvassa, jonka kuvauksissa näyttelijällä kävi nolo moka. Bale nimittäin luuli elokuvassa Karen-nimistä stripparia näyttelevää Teresa Palmeria (Warm Bodies, I Am Number Four) oikeaksi strippariksi.

5.12.2015 00:05

Knight of Cups kertoo Balen esittämästä Hollywood-käsikirjoittajasta, joka yrittää ottaa selkoa ympärillään tapahtuvista oudoista tapahtumista. Elokuvan kuvaukset olivat myös oudot. Eksentrinen ohjaaja Malick ei suostunut kuvauksissa kertomaan Balelle, ketkä olivat elokuvassa olevia näyttelijöitä ja ketkä eivät olleet. Muutaman kerran ohjaaja huijasi Balea ja väitti muutamaa elokuvassa olevaa näyttelijää ekstraksi. Tämän lisäksi Malick ei antanut Balelle elokuvan käsikirjoitusta.

Sekavien kuvausten keskellä Bale ei tajunnut, että strippiklubille sijoittuvaan kohtaukseen oli hankittu näyttelijätär esittämään stripparia.

– Filmasimme strippiklubilla – Teresa Palmer oli siellä hopeisissa alushousuissaan. Kysyin häneltä, kuinka kauan olet tanssinut? Nautitko siitä? Miten päädyit tanssimaan? Minulla ei ollut mitään ideaa, että hän oli näyttelijätär. Työskenneltyäni hänen kanssaan noin viiikon, näin hänen naamansa mainostaulussa ja sanoin: ”Mitä?”, Bale kuvaili.

Knight of Cupsin Yhdysvaltojen ensi-ilta on maaliskuussa, Suomen ensi-illasta ei ole tietoa.

Lähde: Cinemablend

Kuva: Knight of Cups

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa