Argyllea, Oscar-tärppejä, Dyynin paluu ja Madame Webin kauhut – tätä kaikkea käsittelimme viimeisimmissä Tuomiolla-jaksoissa!

Tsekkaa koosteesta parhaat podcast-tärppimme!

7.3.2024 14:01

Melkein joka viikonloppu ilmestyvän, ehkä Suomen parhaaksi elokuvapodcastiksi tituleeratun Tuomiolla-podcastin viimeimmistä jaksoista löytyy melkoisen herkullista sisältöä ja nyt käymme läpi viime viikkojen kuumimpia aiheita!

Helmikuun alkupuolella keskustelimme niin Oscar-suosikki Putoamisen anatomiasta kuin Argyllestä. Arvaatko jo kumpi herätti raadissa tunteita? No itse asiassa molemmat, sillä siinä missä ranskalaisdraama aiheutti vaikuttuneen fiiliksen, loi toimintasähellys ympärilleen lähinnä hämmentyneen epätoivon.

Viikkoa myöhemmin pääsimme todellisen helmen pariin, kun vuoden potentiaalisesti huonoimpiin elokuviin kuuluva Madame Web saapui elokuvateattereihin. Tästä ei tykännyt sitten kukaan, mutta yllättäen elokuvan suurimmaksi inhoajaksi nousi Niklas. Lisäksi uppouduimme Episodin lukijoille kauhunväristyksiä aiheuttaneisiin kauhuklassikoihin sekä The Beekeeperistä.

Helmikuun viimeisessä jaksossa pureuduimme vuoden epäilemättä odotuimpiin kuuluvaan aiheeseen, eli Oscar-veikkauksiin. Gaalaa juhlitaan Kaliforniassa jo tänä viikonloppuna, joten nyt jos koskaan on oikea aika laittaa jakso pyörimään ja ihmetellä, että kuinka mönkään Tuomiolla-keskustelijat niissä menivät tällä kertaa. Samaisessa jaksossa hämmästelimme myös Eli Rothin tulevaa Borderlands-elokuvaa ja Ari Asterin tuottamaa Dream Scenariota.

Viime viikonloppuna käänsimme katseemme Arrakiksen suuntaan, kun huippuodotettu Dyyni: Osa kaksi saapui elokuvateattereihin. Vaikka elokuva onkin kerännyt melkoisesti kehuja, on Jussilla siitä hieman eriävä mielipide. Mikä se sitten onkaan? Kuuntele jakso, niin selviää! Tässä jaksossa keskustelimme myös True Detective -luojan omituisesta somesepityksestä ja odotuksistamme tulevaa Superman-elokuvaa kohtaan.

Lisää luettavaa