Emilia Clarke spekuloi Game of Thrones -hahmon paluulla

26.6.2015 23:45

Spoilereita luvassa, jos et ole katsonut viidettä kautta.

Viime kausi jäi mieleen, ei vain hyvänä kautena, vaan myös menetysten kautena. George R.R. Martin ei anna armoa kenellekään luomassaan julmassa maailmassa. Niin fanit kuin lehdistökin ovat spekuloineet kovasti varsinkin kauden viimeisen jakson tapahtumia.

Tällä kertaa sarjaa vatvoo MTV News. Haastattelija painosti lohikäärmeiden äitiä Daenerysia esittävää Emilia Clarkea kommentoimaan Jon Nietoksen (Kit Harington) mahdollista paluuta elävien kirjoihin. Clarke ei vaikuta tietävän, miten asiassa tulee käymään:

– Jos minun täytyisi veikata, sanoisin, että mahdollisuus on 50-50. On olemassa muutamia henkilöitä, jotka voisivat palauttaa Jonin henkiin.

Fanit ovat muun muassa spekuloineet, että taikavoimia hallitseva Melisandre (Carice Van Houten) palauttaisi Nietoksen henkiin, kuten myös Jonin veljeä Brania (Isaac Hempstead Wright) on ehdotettu. Toki voi olla, että emme näe suosikkihahmoa enää koskaan.

Viime kaudella yhdelle jos toisellekin kävi ohraisesti, mutta kyllähän laajassa hahmomäärässä riittää tapettavaa vielä seuraavillekin kausille. Viimeistään tällä kaudella selvisi, että kukaan ei ole Game of Thronesin maailmassa turvassa.

Haastattelusta pätkä alla.

Kuva: Game of Thrones

Lähde: MTV NewsThe Hollywood Reporter

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa