Kulttisarjan tähdet ruinasivat rahaa nettisarjaa varten – saivat rahat faneilta melkein heti

Avengers-ohjaaja Joss Whedon toimi enemmän tv:n puolella ennen kuin astui Marvelin palvelukseen. Yksi Whedonin lukuisista tv-projekteista oli scifi-sarja Firefly. Fireflytä tehtiin vain yksi kausi, mutta siitä tuli kulttisuosikki. Sarjan näyttelijöistä tuli scifi-fanien lempinäyttelijöitä, ja he rupesivat kiertämään kaikenlaisia scifi-kokoontumisia.

12.3.2015 11:34

Nyt kaksi sarjan näyttelijöistä Nathan Fillion (Castle) ja Alan Tudyk (Lähiöunelmia) aikovat tehdä nettisarjan Con Man, joka tavallaan kertoo näyttelijöiden Firefly-kokemuksista. Sarjassa he esittävät näyttelijöitä, jotka olivat rakastetussa scifi-sarjassa. Sarja kuitenkin lopetettiin. Lopettamisen jälkeen toisesta tuli suuri tähti, kun taas toinen kiertelee maata scifi-kokoontumisissa. Sarjan avulla Fillion ja Tudyk voivat jakaa kokemuksiaan fanikulttuurista vuosien varrella.

Sarjalta puuttui vain rahoitus. Con Manin tekemiseen tarvittiin 425,000 dollaria, ja tätä kirjoittaessa projekti oli kerännyt 1 114 486 dollaria. Rahaa projektille voit lahjoittaa täällä. Rahaa voit lahjoittaa 10.4.2015 asti.

Alla on video, jossa Tudyk ja Fillion kertovat visiostaan sarjalle.

Kuva elokuvasta Serenity.

Lähde: Cinemablend

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa