Oscar-voittaja pistäytyy Lasilinnassa ennen supersankariksi ryhtymistään

Voitettuaan Oscarin Room-jännitysdraamasta Brie Larson on esiintynyt toiminnallisemmissa elokuvissa kuten Free Fire ja Kong: Pääkallosaari. Seuraavaksi Larson ryhtyy Marvelin ensimmäiseksi oman elokuvan saavaksi naissupersankariksi, mutta sitä ennen hän piipahtaa vielä draaman puolella.

8.6.2017 17:54

Lasilinna (The Glass Castle) on amerikkalaisen toimittajan ja kirjailijan Jeannette Wallsin omaelämäkertaan perustuva perhetarina. Wallsin perheen isä on omalaatuinen ja epäsovinnainen mies, joka karismaattisuudellaan vetää läheisensä pyörteeseensä. Woody Harrelsonin esittämä alkoholisoituva isä on kasvavalle tyttärelleen yhtä aikaa yhä pelottavammaksi käyvä hahmo mutta samalla inspiraatio elämän elämiseen omilla ehdoillaan.

Brie Larson näyttelee aikuista Jeannettea, joka joutuu kohtaamaan menneisyytensä, jossa köyhyys ja muut epäkohdat peittyivät vapauden ja mielikuvituksen lentoon. Perheen äitiä, eksentristä taiteilijaa esittää Naomi Watts.

Yhdysvalloissa Lasilinna tulee teattereihin elokuussa. Suomessa sille ei vielä ole tarkempaa ensi-iltatietoa kuin ”syksyllä 2017″, mutta elokuvasta on vastikään ilmestynyt suomeksi tekstitetty traileri, jonka voi katsoa alta.

Ensi vuonna Larson nähdään Carol Danversina eli Captain Marvelina Avengers: Infinity War -seikkailussa ja sitä seuraavaksi vuodeksi on aikataulutettu hahmon sooloseikkailu.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia