Miten Schwarzenegger saatiin Suomeen seminaaripuhujaksi? Tapahtuman järjestäjä vastaa

12.9.2014 09:36

Arnold Schwarzenegger tulee Suomeen lokakuussa. Toimintaelokuvan legenda on yksi puhujista Helsingissä järjestettävässä Nordic Business Forumissa, joka järjestetään 9.–10. lokakuuta. Miten ihmeessä Arska on saatu tällaisen tilaisuuden vetonaulaksi? Sitähän pitää kysyä tapahtuman järjestäjiltä.

Teksti: Jussi Huhtala
Kuva: Gage Skidmore

– Mietimme henkilöitä jotka ovat nostaneet omaa tasoaan bisneksessä tai muuten elämässä, kertoo Nordic Business Forumin talousjohtaja Jyri Lindén.

– Kun pohdimme asiaa, niin Schwarzenegger tuli mieleemme. Hän on tehnyt upean uran ja uskomattomia tason nostoja usealla eri osa-alueella: urheilu, elokuvat, business ja politiikka.

Schwarzeneggerin vierailu on herättänyt poikkeuksellista mediakuohuntaa jo reilusti ennen tapahtumaa. Asiasta kerrottiin mediassa laajasti jo vuosi sitten, kun vierailu julkistettiin.

– Tapahtumassa on myös aikaisempina ollut vuosina supertähtiä, jotka ovat herättäneet median kiinnostuksen. Uskomme kuitenkin, että Schwarzeneggerin vierailu kiinnostaa mediaa enemmän kuin aikaisempien vuosien tähdet, Lindén pohtii.

Idea onkin mainio, mutta eri asia on tietenkin saada kiireinen filmitähti Suomeen juuri tiettynä päivänä.

– Isojen tähtien saaminen Suomeen on aina hankalaa, Lindén sanoo.

– Aloitimme neuvottelut jo puolitoista vuotta sitten. Onni oli meidän puolellamme, ja saimme kaikki palaset kohdalleen.

Schwarzenegger luennoi Nordic Business Forumin avauspäivänä 9. lokakuuta aiheenaan Minun sääntöni menestykseen.

 

Lisää luettavaa