Transformers 4:n seksiobjekti valittu

28.3.2013 11:42

Michael Bayn tulevan Transformers 4 -elokuvan naispääosaan on kiinnitetty Nicola Peltz.

Peltz liittyy pääosa Mark Wahlbergin (Taistelija) ja Jack Reynorin (What Richard Did) rinnalle odottamaan kevään kuvauksia.

Täytyy vain toivoa, että aiemmin Bates Motel -tv-sarjassa ja M. Night Shyamalanin The Last Airbender -kalkkunassa näytellyt ja vasta 18-vuotias Peltz tietää, mihin on ryhtymässä. Transformers-elokuvien naispääosa kun on tähän asti ollut lähinnä teinipoikia innoittamassa.

Kahdessa ensimmäisessä Transformers-elokuvassa kyseisessä roolissa nähty Megan Fox sai tarpeekseen Bayn naispääosan muotista ennen kolmatta elokuvaa, Transformers: Kuun pimeää puolta (2011). Tuolloin korvaajaksi valittiin mallina työskennellyt Rosie Huntington-Whiteley, joka lopullisessa elokuvassa esiteltiin yleisölle puolialastomien kankkujen kautta.

Peltzin pelastus voi löytyä siitä, että tämän roolihahmo on Wahlbergin pääosan tytär. Vain Bay tietää ja aika näyttää… tosin erityisen lupaavalta hahmon siveyden puolesta ei kuulosta se, että Reynorin osana on olla Peltzin kilpaa ajeleva poikaystävä. Kuulostaa perin tutulta shialabeouf-meganfox-liitolta uusin kasvoin.

Vielä tarkemmin nimeämättömässä Transformers 4:ssa ihmiskunta siivoaa edellisen osan ryminästä jääneitä raunioita. Transformersit ovat pääasiassa jättäneet Maan, mutta joukko liikemiehiä kokee pakottavaa tarvetta hyötykäyttää muotoaan muuttavien avaruuskoneiden teknologiaa omiin tarpeisiinsa.

Elokuvan on tarkoitus valmistua ensi vuoden kesäksi.

Kuvassa Huntington-Whiteley Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvasta.

Lähde: Empire

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa