Tämä kolmikko nähdään Mustat lesket -sarjan pohjoismaisessa versiossa

16.9.2015 10:50

Guldbagge-ehdokas Cecilia Forss nähdään yhdessä päärooleista pohjoismaisessa Black Widows -draamasarjassa, joka pohjautuu suomalaiseen Mustat lesket -formaattiin.

Forss näyttelee sarjassa yhdessä norjalaisen Synnöve Macody Lundin (Headhunters) ja tanskalaisen Beate Billen kanssa. Sarjan ovat tuottaneet Ruotsin TV3 ja Viaplay, ja se ilmestyy keväällä 2016. Suomessa sarjaa voi seurata suoratoistopalvelu Viaplayn kautta.

Forss, Macody Lund sekä Bille ovat parhaillaan kuvaamassa sarjaa, jonka kuvauksia tehdään myös Suomessa. Katsojat pääsevät seuraamaan ensi keväänä kahdeksan jakson ajan ystävyksiä Rebeckaa, Kiraa ja Johannea, jotka suunnittelevat miestensä murhaa. Cecilia Forss esittää sarjassa ruotsalaista Rebeckaa. Vastaava roolihahmo Suomen versiossa on Pihla Viitalan esittämä Veera.

”Rebecka on pohjimmiltaan hyvä ihminen ja haluaa kaikille hyvää. Valitettavasti hän ajautuu elämässään konflikteihin, ja joutuu valehtelemaan itsensä ulos tilanteista”, kuvailee Forss roolihahmoaan.

”Olemme Rebeckan kanssa hyvin erilaisia, mutta voin tunnistaa itsestäni hänen spontaaniuttaan. Haluamme molemmat myös kaikille hyvää.”

Miespääroolissa nähdään ruotsalainen Hollywood-tähti Peter Stormare.

Lähde: Viaplay

(EpisodiJH)

Lisää luettavaa