Tänään tv:ssä: Mitä tapahtui Jack Nicholsonille – jäikö tämä komedia supertähden viimeiseksi elokuvaksi?

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2010 valmistunut komedia How Do You Know.

31.8.2016 06:27

Lisa (Reese Witherspoon) on kolmekymppinen softball-tähti, joka pudotetaan kisajoukkueesta nuorempien pelaajien tieltä. Mukautuva nainen hakee uutta suuntaa elämälleen suhteesta omahyväiseen baseball-pelaajaan (Owen Wilson). Lisan suunnitelmia sekoittaa innokas George (Paul Rudd), joka on vakuuttunut siitä, että Lisa on hänen elämänsä nainen.

Ohjauksesta vastaa James L. Brooks, jonka uran huippuhetkiä ovat elokuvat Hellyyden ehdoilla (1983), Broadcast News (1987) ja Elämä on ihanaa (1997). How Do You Know ei kuitenkaan kuulu hänen menestyselokuviinsa, vaan siitä tuli taloudellinen floppi ja arviotkin olivat lähes yksimielinen negatiivisia. Suomessa elokuvaa ei nähty lainkaan teattereissa.

Elokuvassa nähdään sivuroolissa Jack Nicholson, joka esittää Georgen isää. How Do You Know on jäänyt toistaiseksi Nicholsonin viimeiseksi roolityöksi. Tänä vuonna 79 vuotta täyttänyt Nicholson ei ole myöntänyt jääneensä eläkkelle, vaan hän on kertonut vain tulleensa valikoivammaksi roolien suhteen. Kuuteen vuoteen häntä ei kuitenkaan ole elokuvissa nähty. Onko syynä vetäytymiseen How Do You Know -elokuvan huono vastaanotto? Vastausta emme tiedä. Toivottavasti Nicholson vielä palaa valkokankaalle.

How Do You Know esitetään TV5-kanavalla keskiviikkona 31.08.2016 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa