Twilightin perillinen? – Fantasiaelokuva Beautiful Creatures valtaa jalansijaa avonaisesta markkinaraosta

21.9.2012 17:16

Päättyvät Twilight ja Harry Potter -saagat jättävät jälkeensä suuren nuorisoyleisön, jota oman trilogiansa avausosa, fantasiaelokuva Beautiful Creatures kosiskelee puolelleen uudella trailerilla.

Traileri saa elokuvan vaikuttamaan samaa konseptia toiminnallisesti käyttäneen I Am Number Fourin (2011) herkältä serkulta.

Pikkukaupungissa opiskelevan Ethanin (Alden Ehrenreich) sekä paikallisen koulun kuviot menevät uusiksi, kun paikkakunnalle saapuu nuori noita Lena (Alice Englert).

Viehättävällä noidalla on kuitenkin tunteita hillitsevä aikaraja: Lena voimineen valjastetaan pian joko pimeyden tai valon puolelle. Kestääkö ihastus, jos noitavoimat vetävät väärälle puolelle?

Kuulostaa siirappiselta, mutta alla löytyvässä trailerissa on mukavasti fantasiaelementtejä kiinnostamaan muitakin kuin ujoja, salaa luokkatovereihinsa ihastuneita nuoria.

Beautiful Creatures perustuu Kami Garcian ja Margaret Stohlin kirjatrilogian ensimmäiseen osaan.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Richard LaGravenese on aiemmin tehnyt elokuvat P.S. rakastan sinua (2007) ja Freedom Writers (2007).

Beautiful Creaturesin tuoretta pääosakaksikkoa tukevat tunnetummat näyttelijät, Piiat-elokuvan Viola Davis, Borgiat-sarjan Jeremy Irons sekä Urhean äidille äänensä lainannut Emma Thompson.

Ensi vuonna julkaistavalla Beautiful Creaturesilla ei ole tekemistä samannimisen, vuonna 2000 Vaaralliset vampit -suomennoksen saaneen elokuvan kanssa.

Lähde: Empire

Lisää luettavaa