Martin Scorsesen supersankarisota jatkuu – kuuntele viimeisimmät käänteet ja muut ajankohtaiset leffauutiset Tuomiolla-podcastin tuoreimmista jaksoista!

Tuomiolla-podcast tarjoaa kuuntelijoilleen ajankohtaisimmat leffauutiset ja tietenkin oikeat mielipiteet uutuuselokuvista!

7.11.2023 17:18

Ehkäpä Suomen paras leffapodcast, eli Episodin Tuomiolla, on seurannut Martin Scorsesen sotaa supersankarielokuvia vastaan herkeämättä ja aihe onkin noussut esille jossain määrin melkein viikoittain. Mies laittoi astetta kovemman vaihteen silmään syyskuussa, jolloin keskustelimme aiheesta tässä jaksossa.

Tilanne on eskaloitunut tuolloisten tapahtumien jälkeen entisestään, mutta siitä lisää hieman myöhemmin. Välissä on nimittäin tapahtunut vaikka ja mitä muuta ajankohtaista. Kuulitko jo, että Renny Harlin työstää The Strangers -sarjaan uutta kauhuelokuvatrilogiaa? Aihe nousi esille lokakuun ensimmäisessä Tuomiolla-jaksossa, jossa totesimme myös uuden Manaaja-elokuvan olevan täyttä roskaa.

Manaaja-uudelleenkäynnistyksen kökköys ei kuitenkaan ollut lokakuun ainoa yllätys, sillä muuan Guillermo Del Toro lipsautti työstäneensä Star Wars -elokuvaa, jonka oli tarkoitus kertoa ikonisesta Jabba the Hutt -gansteripomosta. Pureuduimme aiheeseen lokakuun toisesssa jaksossa, jossa myös kehuimme vuolaasti mainiota Dumb Money -elokuvaa.

Del Toro ei suinkaan ollut ainoa elokuvaohjaaja, joka pääsi avaamaan sanaisen arkkunsa lokakuussa, sillä myös Ridley Scott pääsi yllättämään sananparsillaan. Mies nimittäin kantaa yhä kaunaa kriitikoille, jotka lyttäsivät legendaarisen Blade Runnerin sen ilmestyessä. Scott ei pelkää kertoa mielipidettään, joten kiroamiselta ei voitu välttyä! Kiroamista kuultiin epäilemättä myös Floridassa, jossa alakouluopettaja oli näyttänyt oppilailleen Winnie the Pooh: Blood and Honey -slasherin.

Nallekauhu ei jäänyt lokakuussa vain Puhin harteille, sillä pitkään työn alla ollut Five Nights at Freddy’s -elokuva näki viimein päivävalon. Syvennyimme kummitusten riivaamaan pizzeriaan sijoittuvaan Blumhouse-tuotantoon lokakuun viimeisessä jaksossa, jossa saimme myös kuulla ilouutisia – Martin Scorsese on nimittäin liittynyt leffafanien suosiossa olevaan Letterboxd-palveluun.

Kuten luvattu, ei tuoreen Letterboxd-käyttäjä Martin Scorsesen sota supersankarielokuvia vastaan ole päättynyt, sillä nyt itse supersankariohjaajat iskevät takaisin. Joe Russo nimittäin julkaisi pirullisen hauskan piikin ohjaajalegendan suuntaan. Siitä lisää marraskuun ensimmäisessä Tuomiolla-jaksossa, jossa pureuduimme myös kohua herättäneeseen Sound of Freedomiin.

Tänä viikonloppuna luvassa on herkkua supersankarifaneille, sillä keskustelemme tällä viikolla ensi-iltansa saavasta The Marvels -pätkästä. Pysy siis kuulolla, tätä jaksoa et halua ohittaa!

Lisää luettavaa