Fast & Furious

GENRE ENSI-ILTA 10.04.2009 TÄHDET

Hurjapäät -sarjan neljäs osa yhdistää sarjan alkuperäiset hahmot ja kaahaa kasaan viihdyttävän toimintakokonaisuuden.

Fast & Furious on Hurjapäät (The Fast and the Furious) -elokuvalla aloittaneen nopeita autoja, seksikkäitä naisia ja cooleja miehiä yhdistävän toimintasarjan neljäs osa. Sen on ohjannut myös edellisestä osasta vastuussa ollut Justin Lin. Nelonen tuo yhteen sarjan alkuperäiset hahmot: lain hämärällä rajamaalla liikkuvan Dom Toretton (Vin Diesel), autohurjastelulle sydämensä menettäneen poliisi-O'Connerin (Paul Walker) sekä heidän naisensa Mian (Jordana Brewster) ja Lettyn (Michelle Rodriguez).

O'Conner ja Toretto törmäävät toisiinsa viiden vuoden tauon jälkeen ja

hautaavat sotakirveensä taistelussa yhteistä vihollista vastaan. Matkalla rikoksesta rangaistukseen ihaillaan ja mällätään autoja, ajetaan kilpaa niin kaupungin vilinässä kuin Meksikon autiomaassa ja pähkäillään, voivatko kissa ja hiiri elää sovussa toistensa kanssa.

Neljäs osa on alkuperäisnäyttelijöidensä takia kuin suora jatko-osa ensimmäiselle elokuvalle. Dieselin ja Walkerin erilaiset persoonat täydentävät mukavasti toisiaan ja antavat tarinalle puhtia, mikä tekee muuten

tavanomaisesta toimintapätkästä viihdyttävän ja otteessaan pitävän. Elokuva antaa märkiä päiväunia nuorukaisille, jotka rakastavat rassata ja katsella niin peltisiä kuin hikisiäkin muotoja. Suositellaan aivot narikkaan -toimintaa kaipaaville.


Aiheeseen liittyvät elokuvat