007-kuume valloittaa myös Suomen elokuvateatterit – Salit täynnä Bond-leffan katsojia

007 No Time To Die oli viikonlopun katsotuin elokuva pandemia-ajan suurimmalla avaustuloksella – elokuvateattereilla vihdoin salit täynnä.

4.10.2021 11:14

Torstaina ensi-iltansa saanut 007 No Time To Die oli viikonlopun ylivoimaisesti katsotuin elokuva.

007 No Time To Die keräsi ensi-iltaviikonloppuna (1.10.-3.10.) 111 055 katsojaa ja torstaista sunnuntaihin yli 140 000 katsojaa. Kaiken kaikkiaan 007 No Time To Die -elokuvan on tähän mennessä nähnyt 149 532 katsojaa, kun elokuvasta järjestettiin ennakoita yhden päivän ajan.

”Viestit joita saimme viikonlopun aikana täysistä elokuvateattereista kertoivat ilosta ja helpotuksesta kun asiakkaat palasivat ison ison kankaan lumoon. 007 No Time To Die osoitti selvästi, että suomalaiset luottavat elokuvateattereiden järjestelyihin ja että Bond on ylivoimaisen houkutteleva brändi”, kertoo SF Studiosin elokuvalevityksen johtaja Timo Räisänen tiedotteessa.

007 No Time To Die -elokuvassa Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia