Adam Sandler paljasti työstävänsä jälleen elokuvaa Safdien veljesten kanssa – Hiomattomat timantit keräsi ylistystä laajalti

Kuulostaa toteuttamisen arvoiselta projektilta.

25.5.2022 23:01

The Playlist uutisoi, että menestyksekäs Hiomattomat timantit (Uncut Gems) -porukka yhdistää jälleen voimansa. Aiemmin Adam Sandler on sanonut, että haluaisi kuollakseen työskennellä uudestaan Safdien veljesten kanssa. Josh ja Bennie Safdie ohjasivat Hiomattomat timantit.

Sandler pysyi vaitonaisena siitä, mitä on tulossa. ”He tekevät kovasti töitä sen eteen. Heidän työetiikkansa on sairasta. He tekevät aina töitä, aina kirjoittavat, aina ajattelevat. En tiedä mitä voin kertoa teille, mutta siitä tulee todella jännittävää. Erilaista.”

Aiemmin Sandler on sanonut, että rakastaa veljeksiä, ja että he ovat ihmeellisiä elokuvantekijöitä. ”En halua, että he kysyvät miksi hitossa kerroin sinulle tämän, joten annan mielummin heidän kertoa elokuvasta”, Sandler sanoo.

Rooli Hiomattomissa timanteissa toi Sandlerille valtavasti kiitosta. Vaikka hän ei saanut veikkauksista huolimatta Oscar-ehdokkuutta, Sandler palkittiin muun muassa Independent Spirit -palkinnolla.

Lisää luettavaa