Adam Sandlerin elokuva oli historiallisen huono ja voitti kaiken

Adam Sandlerin elokuva Jack and Jill teki sunnuntaina historiaa voittamalla kaikki kymmenen Razzie-palkintoa viime vuoden huonoimmista elokuvasuorituksista. Yksikään aiempi elokuva ei ole Razzien historian 32 vuoden aikana kyennyt samaan.

Sandleria itseään muistettiin erityisesti tämän kaksoisroolista Jack and Jill -elokuvassa. Näyttelijää arvostettiin sekä huonoimman miespääosan että huonoimman naispääosan palkinnoilla. Tosin miespääosapalkinnon Sandler joutui jakamaan itsensä kanssa Suomen elokuvateattereissakin nähdyn Just Go With It -elokuvan roolistaan.

Palkinnot jakava Golden Raspberry Award Foundation palkitsi myös sivuosien näyttelijät, Al Pacinon ja David Spaden, rooleistaan Jack and Jill -elokuvassa. Sekä Sandler että Spade onnistuttiin palkitsemaan naiskategorioissa, kiitos miesten naiskutreilla verhoiltujen roolien.

Luonnollisesti Jack and Jill voitti myös huonoimman näyttelijäkokoonpanon ja huonoimman vastanäyttelijäparin tittelit.

Sandlerin tapaan kaksoisvoiton yhdessä kategoriassa vei myös Dennis Dugan, jonka ohjausta muistettiin Jack and Jill ja Just Go With It -elokuvista tuplavoitolla.

Kultaisena vattuna kakun päällä Jack and Jill voitti myös ne tärkeimmät, huonoimman elokuvan ja käsikirjoituksen Razziet. Eikä ihme, olihan Sandlerilla näppinsä mukana myös elokuvan käsikirjoituksessa.

Jack and Jill todettiin myös kopioksi Ed Woodin Glen tai Glenda -elokuvasta (1953), joten sillä oli mahdollisuus voittaa viimeinenkin kategoria ”huonoin uusintaversio, jatko-osa tai rip-off”, ja voittohan sieltä tuli.

Ainakaan Sandlerilla ei ole enää mitään hävittävää ja hän voi työskennellä jatkossa täysin vapautuneesti. Uusi elokuvanero on syntynyt?

Lähde: Yahoo

Aiheeseen liittyvät jutut