Aiotko hankkia Zack Snyderin Justice Leaguen blu-rayna omaan hyllyyn? Tallenteen julkaisupäivä selvisi

Nelituntinen elokuva on jaettu kahdelle levylle.

Zack Snyderin Justice Leaguen julkaisupäivä fyysisille formaateille on julkistettu. Elokuvan voi hankkia blu-rayna 24.5.2021 alkaen.

Nelituntinen elokuva on jaettu blu-raylla kahdelle levylle kuvanlaadun ja äänenlaadun pitämiseksi mahdollisimman laadukkaana.

Elokuva on saatavana tavallisen blu-rayn lisäksi steelbookina ja 4K-blu-rayna. 4K-tallenne sisältää neljä levyä.

Dvd:nä elokuvaa ei julkaista lainkaan.

Lisäksi mukana on uutta lisämateriaalia. Zack Snyder kertoo uudessa haastattelussa elokuvan tekoon liittyvistä tapahtumista kymmenenen viime vuoden aikana.

Alkuperäinen Justice League ilmestyi vuonna 2017, mutta Zack Snyder vetäytyi kesken kuvausten ohjaajan paikalta, kun hänen tyttärensä kuoli. Elokuvan saattoi loppuun Joss Whedon. Nyt Zack Snyder on tuonut elokuvasta uuden version, joka näyttää tarinan sellaisena kuin hän alun perin ajatteli.

Alkuperäinen Justice League kesti noin kaksi tuntia, ja uusi versio on noin nelituntinen. Siinä on yli kaksi tuntia uusia kohtauksia. Mukana on myös uusi hahmoja ja taustatarinoita.

Zack Snyderin versio tuli HBO Nordicille katsottavaksi 18. maaliskuuta, mutta suoratoistossa kuvan laatu ei aina ole paras mahdollinen. Toukokuussa elokuvan voi saada laadukkaana tallenteena omaan hyllyyn.

Kansikuva ei ole lopullinen.