Alkuvuoden inspiroivin tarina: koomikko Patton Oswalt pelasti poliittisen vihamiehensä hengen

Tästä tarinasta näemme, että me kaikki olemme ihmisiä. Politiikka on vain kehitetty luomaan eripuraa välillemme.

26.1.2019 17:33

Jenkkikoomikko, näyttelijä Patton Oswalt sai vihaista viestiä Twitterissä. Oswalt kävi kommentoimassa presidentti Trumpin viestiä, kun eräs mies vastasi hänelle aggressiiviseen sävyyn.

– Tajusin juuri miksi olin niin onnellinen, kun kuolit Blade Trinityssä.

Miekkonen lähetti myös muita vihaisia viestejä Oswaltille.

Oswalt vastasi samalla mitalla takaisin, mutta kävi kuitenkin katsomassa miehen omaa seinää. Hän tajusi, että mies on terveydellisesti todella pahassa jamassa.

Siitä seurasi ihmeellinen tarina, joka palauttaa uskon ihmiskuntaan ja kyseenalaistaa koko poliittisen kahtiajaon.

Oswalt tajusi, että hänen vastapelurillaan, Vietnam-veteraani Michael Beattyllä, on oma GoFundMe-sivu pystyssä, koska hän oli taistellut jo joitakin viikkoja diabeteksen aiheuttamasta ketosidoosista ja koomasta aiheutunutta verenmyrkytystä vastaan.

Oswalt itse lahjoitti miehelle 2 000 dollaria. Tämän jälkeen Oswaltin fanit alkoivat lahjoittamaan rahaa ja pyydetty 5 000 dollarin raja ylittyi nopeasti. Beatty sai lopulta yhteensä 13 000 dollaria.

Beatty vastasi nopeasti:

– Patton. Olen nöyryytetty, jopa niin pahasti, etten löydä edes sanoja enää. Olet pysäyttänyt minut miettimään pahoja sanojani, jotka kuitenkin johtivat tähän lopputulokseen. Kiitos paljon tästä kaikesta. Laitan hyvän kiertämään, sillä rahoista riittää apua tarvitsevalle serkullenikin.

Beatty kirjoitti vielä yhden viestin, johon Oswalt pääsi kettuilemaan.

– Haluan kiittää teitä kaikkia tästä avokätisestä avusta – kiitos kuuluu myös Patton Oswaltille, jota ilman en olisi kokenut tätä rakkautta ja tukea. Olen mies, joka ei itke koskaan, mutta minun piti odottaa hetki, jotta pystyin julkaisemaan tämän viestin.

Oswalt vastasi hauskasti naljaillen:

– Näetkö! Tämän takia myötätunto ja anteeksianto ovat parasta – hetkinen, sinä itkit? Perkeleen nössö! Avustukset ovat peruttu.

Beatty pääsi vielä heittämään viimeiset sanat:

– Ok, en itkenut. Itikka lensi silmääni ja pisti sen valumaan!!

Tapahtumaketju aiheutti myös mielenkiintoista ja innostavaa keskustelua politiikasta ja sen aiheuttamasta kahtijaosta:

https://twitter.com/FrankAGreen/status/1088515900301631488

 

Lisää luettavaa