Anna mulle Lovee – tältä näyttää levy-yhtiön tarina elokuvana

21.8.2015 15:13

Vuonna 2016 vietetään Love Records -levy-yhtiön 50-vuotisjuhlavuotta, jonka kunniaksi tammikuussa ensi-iltaan tulee Aleksi Mäkelän ohjaama Love Records – Anna mulle Lovee.

Elokuvasta on julkaistu ensimmäiset kuvat, joissa esittäytyy elokuvan kolme ystävystä, jotka perustivat legendaarisen levy-yhtiön.

Jarkko Niemi on toimittaja Atte Blom, Riku Nieminen rumpali Christian Schwindt ja Tomi Alatalo muusikko Otto Donner. Toivo Kärkeä näyttelee Pirkka-Pekka Petelius ja Alina Tomnikov on miesten päät sekoittava Anna.
LOVEE_1036
Tapasimme Jarkko Niemen ennen kuvauksia kesäkuun alussa ja keskustelimme hänen roolihahmostaan.

Niemi kertoi Episodille, että elokuvan näyttelijät valmistautuivat rooleihinsa eri tavoin.

– Toiset soittelee saksofonia ja rumpuja. Minä lihotan itseäni ja kuuntelen paljon musaa, hän naurahtaa. – Ajattelin käydä paljon festareilla.
LOVEE_0387
Ohjaaja Aleksi Mäkelä tunnetaan viihteellisistä ja komediallisista elokuvistaan. Niemellä tulee ohjaajasta kuitenkin mieleen vakavampi puoli.

– Kun ajattelen Aleksia niin ajattelen Rööperiä tai Häjyjä. Aleksi on tehnyt myös komediaa, mutta luulen että niiden yhteisvaikutukset tähän stooriin on aika hyvät. Käsiksessä on jotain tosi sympaattista ja elämänmakuista, ja näillä tyypeillä on paloa musiikkiin. Se välittyy tekstissä ja luulen että Aleksi osaa sen tuoda esiin.
LOVEE_0258

Love Records – Anna mulle Lovee tulee teattereihin 29.1.2016.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa