Antonio Banderas sai sydänkohtauksen – tekee urallaan nyt aivan jotain muuta

Banderas muutti elämänsä suunnan sydänkohtauksensa jälkeen.

1.12.2019 13:22

Antonio Banderas sai sydänkohtauksen treenien jälkeen vuonna 2017. Nyt 59-vuotias näyttelijä paljastaa, kuinka sairauskohtaus muutti häntä.

Banderas perusti kotikaupunkiinsa Malagaan, Espanjaan elokuvateatterin nimeltä Teatro Del Soho CaixaBank, mies kertoo The Big Ticket -podcastissa.

– Päätin lopulta, että teen jatkossa vain asioita, joita haluan tehdä. En halua kuolla ajatellen sitä, mitä jätin tekemättä tai sanomatta. Vain ne oikeasti tärkeät asiat jäävät jäljelle, kun olet käynyt lähellä kuolemaa. Asiat, joita pidit joskus tärkeinä, katoavat.

– Elokuvat olivat jättimäinen vahinko urallani. Vahinko, joka on kestänyt jo 112 elokuvan verran. Rakastuin alkujaan teatteriin, näyttelijöihin lavalla, siihen kuinka joukko ihmisiä vain kertoo tarinoita toiselle joukolle ihmisiä. Rakastan sitä rituaalia.

Banderas paljasti taannoin Jimmy Kimmelille kuinka hänen tyttöystävänsä Nicole Kimpel pelasti hänen henkensä.

– Tyttöystävälläni Nicolella oli paha päänsärky, eikä meillä ollut kipulääkkeitä asunnossa. Hän lähti ostamaan niitä. Nicole osti aspiriinia, joka oli ainut kipulääke, jota hän löysi. Se oli sitä vahvinta, viisi milligrammaa tai jotain sellaista. Tajusin seuraavana aamuna, että minulla oli sydänkohtauksen oireita. Nicole tajusi heti, mitä tapahtuu, joten hän laittoi aspiriinin kieleni alle. Se pelasti henkeni. Sain uuden mahdollisuuden, joka muutti kaiken.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa