Arnold Schwarzenegger: uusi Terminator-elokuva on tulossa

Iso-Arska ei halua käyttää sanaa ”valeuutiset”, mutta sellaisia puheet Terminatorin kuolemasta silti ovat.

4.4.2017 22:03

Terminator Genisys -jatko-osasuunnitelmat saattavat olla roskiksessa, eikä Deadpool-ohjaaja Tim Millerin ohjaama Terminator-reboot välttämättä tapahdu, mutta Arnold Schwarzeneggerin päivät menestysroolissaan eivät ole vielä luetut.

Fandangon haastattelema Schwarzenegger lyttää uutiset, joiden mukaan hänet olisi pyyhkäisty pois Terminator-sarjasta ja aikoo vielä palata ikoniseen rooliinsa (aseta ”I’ll be back -vitsit tähän).

”Odotan innolla uuden Terminator-elokuvan tekemistä”, Schwarzenegger sanoo.

”En halua kutsua niitä valeuutisiksi, kuten presidentillä on tapana, mutta mielestäni ihmiset vain kirjoittelevat asioita – en tiedä miksi. Vaikka Paramount ei haluakaan jatkaa Terminatoria, on olemassa vielä 15 muuta studiota, jotka haluavat. Se ei tarkoita sitä, että Terminator-sarja olisi kuollut, vai mitä? Se tarkoittaa vain, että tekijät ovat neuvottelemassa toisen studion kanssa, mutta siitä en voi antaa yksityiskohtia. Siitä ilmoitetaan kyllä”, entinen kuvernööri selittää.

”… Terminator-sarja ei kuole koskaan. Ja muistakaa, että vuoden 2018 jälkeen James Cameron saa sen takaisin, ja sitten se jatkuu!”

 

Lisää luettavaa