Miten Terminatorista saa jälleen hyvän elokuvan? Elokuvasarjan luoja James Cameron valaisi asiaa

Ideoita tarinaan näyttäisi olevan.

Uutisoimme vastikään, että James Cameronilla on suunnitelmana tehdä jälleen Terminator-elokuva. Ohjaajaksi on arveltu Deadpoolista tuttua Tim Milleriä.

Cameron kertoi nyt ajatuksiaan siitä, miten olisi vielä mahdollista kertoa hyvä tarina koneiden taistelusta ihmisiä vastaan.

– Uskon, että nyt on mahdollista kertoa hieno Terminator-tarina – ja se olisi relevanttia. Elämme digitaalisella aikakaudella. Jos katsot Terminatoria tarkemmin, siinä on kyse suhteestamme teknologiaan ja kuinka teknologia heijastuu meihin, Cameron kertoi.

Cameron jatkoi kertomalla, miten teknologia tekee meistä ”epäihmisiä.”

– Nykyään kakki ovat uppoutuneina heidän virtuaali-sosiaaliseen maailmaansa. Katso ympärillesi. Minulla on tapana sanoa, että jos Terminator kertoi sodasta ihmisten ja koneiden välillä, katso ympärillesi missä tahansa ravintolassa tai lentokentän odotustilassa. Eivätkö koneet ole voittaneet, jos jokainen ihminen jonka näet on teknologisen laitteensa orja? Joten olisiko mahdollista tehdä relevantti Terminator-elokuva nyt? Ehdottomasti, Cameron jatkoi.

Cameron sanoi, että mahdollinen kuudes Terminator-elokuva perustuisi siihen, minkälainen ihmisten nykyinen suhde teknologiaan on. Ja elokuva tiettävästi kertoisi ajasta, jossa koneet ovat voittaneet.

Lähde: Cinema Blend

 

Aiheeseen liittyvät jutut