Arnold Schwarzeneggerin traaginen paljastus: ”Olen vauriotavaraa ja se on perseestä”

Iso-Arska on kauhistunut muutoksista kehossaan.

8.10.2023 14:45

Arnold Schwarzenegger on puhunut avoimesti kehonkuvastaan 76-vuotiaana miehenä. Hän ei ole erityisen tyytyväinen iän tuomiin muutoksiin.

Iso-Arska oli The Howard Stern Show’ssa haastateltavana.

– En pysty olla hymyilemättä katsoessani peiliin ja todeta, että ”kyllä, sinä olet surkimus. Katso nyt tuota kroppaa. Katso noita rintalihaksia, jotka olivat joskus niin timmit ja voimakkaat. Nyt ne vain roikkuvat siinä.” Mitä ihmettä on tapahtunut, Schwarzenegger ihmettelee.

Schwarzeneggeriltä on tullut uusi self-help-kirja Be Useful: Seven Tools for Life.

Iso-Arska tietää, että suurin osa ihmisistä kamppailee oman kehonkuvansa kanssa, mutta hän sanoo, ettei kenelläkään ole aavistustakaan siitä, miltä tuntuu muuttua Teräsmies-kunnosta tavalliseksi mieheksi.

– Aika harva ihminen on ollut elämänsä aikana hyvässä kunnossa, joten eivät he tiedä miltä tuntuu menettää se. He ovat katsoneet aina surkeita kehojaan. Ajan kanssa kaikki muuttuu vain surkeammaksi. On melko rajua, kun sinua on kehuttu vuosikymmenten ajan upean kehosi ja huikean kuntosi takia, ja sitten et enää näekään sitä peilistä.

– En voinut uskoa vielä 30- tai 40-vuotiaana, että kehoni tulee olemaan tällainen. Tämä on aivan perseestä, Schwarzenegger sanoo.

Alla haastattelu.

Lisää luettavaa