Arvio: Game of Thrones -tähden uusi sarja on viihdyttävä yhdistelmä komediaa ja toimintaa

Sarja on katsottavissa Paramountin suoratoistopalvelussa.

9.4.2021 08:30

Yhteensä alle kolme tuntia kestävä rikoskomedia Two Weeks to Live on outolintu. Se on kuin sähköinen energialataus, joka sykkii epätasaiseen tahtiin. Kuusiosainen sarja on katsottavissa Paramount Plus -suoratoistopalvelussa.

Jokainen sykähdys voi olla hersyvää komediaa, voimakkaan naishahmon ylistystä, väkivallan ryöpsähdys tai mukaansatempaavan ääniraidan pauhu. Kun tuo energia laantuu hetkeksi paikoilleen, kokonaisuus on väljähtänyttä, pinnalta kiiltävää draamaa.

Two Weeks to Live muistuttaa Netflixin Happy!-sarjan ja Guy Ritchien rikoselokuvien risteytystä. Sitä on helppo suositella elokuvabisneksen metahuumoria kaipaaville ja erityisesti pääosaa esittävän Game of Thrones -tähden Maisie Williamsin faneille.

Kokonaisuuden tasalaatuisuus jää kuitenkin epäilyksen varjoon. Sarja on toki viihdyttävä, erityisesti kaksi ensimmäistä jaksoa ovat hyvää ja jatkuvasti yllättävää toimintakomediaa, mutta unohdettava.

Siinä missä yhtä tummaa brittihuumoria tarjoillut Avenue 5 -komediasarja naurattaa vielä vuodenkin jälkeen, Two Weeks to Live unohtui hetkessä.

Jani Svensk

Tähdet ★★★

Lisää luettavaa