Avatar 3 saattaa tuoda vielä isommat voitot – James Cameronilla on väitetysti uusi idea mielessään

Ja tämähän kelpaisi Avatar-faneille.

20.3.2023 09:04

Avatar: The Way of Water on jälleen uusi menestyselokuva kultasormi James Cameronilta. Saattaa olla, että Avatar 3 tulee olemaan vielä suurempi rahantakoja.

Cameronilla on Avatar 3 -elokuvasta lähes valmiina yhdeksäntuntinen versio, johon hän väitetysti viimeistelee ammattilaistensa avustuksella visuaaliset tehosteet. Kysymys kuuluu, miksi ne viimeistellään kaikkiin yhdeksään tuntiin?

Avatar 3 saatetaan julkaista ensin elokuvateattereissa, ja teatterikierroksen jälkeen se mahdollisesti saa julkaisun Disney Plussassa – yhdeksäntuntisena sarjana. Näin väittää Colliderin toimittaja Jeff Schneider. Hän kuitenkin sanoi, että suunnitelma saattaa vielä muuttua.

Kolmas Avatar-elokuva kuvattiin samaan aikaan Avatar: The Way of Water -elokuvan kanssa. Avatar 3:n on määrä saapua elokuvateattereihin joulukuussa 2024. Tämän jälkeen tulossa olisi vielä kaksi jatko-osaa vuosina 2026 ja 2028.

Cameron sanoi aiemmin, että hän kuvasi elokuvat yhtä aikaa välttääkseen näyttelijöiden liian nopean ikääntymisen Stranger Things -tyyliin.

Lue myös: Muistatko Casino Royale -elokuvan Bond-kaunottaren Eva Greenin, 42? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia