Avatarin Sam Worthington kävi 007-koekuvauksissa – kertoi missä asiassa epäonnistui

Bondin rooliin sopii vain tietynlaiset näyttelijät.

17.12.2022 05:32

Olisi mielenkiintoista nähdä lista siitä, ketkä kaikki näyttelijät ovat joskus koe-esiintyneet James Bondin rooliin. Yksi näistä lukuisista näyttelijöistä on James Cameronin ohjaaman Avatar: The Way of Water -elokuvan Sam Worthington.

Koe-esiintyminen Bondiksi ei ole läpihuutojuttu. Barbara Broccoli kertoi aiemmin tänä vuonna, että he käyttävät Salainen agentti 007 Istanbulissa -elokuvan kohtausta näyttelijöiden testaamiseen. Broccolin mukaan sen kohtauksen hoitaminen kunnialla tarkoittaa, että on sopiva James Bondiksi.

Casino Royaleen koe-esiintyi Cinema Blendin mukaan kahdeksan näyttelijää. On tiedossa, että yksi näistä oli Worthingtonin lisäksi Henry Cavill, mutta Cavill oli vielä liian nuori rooliin.

Worthington ei itsekään usko, että hän sopisi rooliin. Hän näki kompastuskivenä Bondin hienostuneisuuden.

– Voisin näytellä Bondin tappajan puolta, mutta en onnistunut millään hienostuneisuudessa. Puku ei sopinut. Minulla ei ollut aavistustakaan mitä olin tekemässä, Worthington sanoi.

– He (tuottajat Broccoli ja Michael G. Wilson) olivat niin yksityiskohtaisia ja huolellisia. He ovat suojelevia ja intohimoisia tämän elokuvasarjan suhteen. Ja opin, että näitä ihmisiä pitää kuunnella.

– Se on sama juttu James Cameronin kanssa. Hän on tehnyt kaikki tutkimuksensa, eikä häneltä voi kysyä mitään, johon hänellä ei olisi vastausta, Worthington jatkoi.

Worthingtonin näyttelemistä voi katsoa nyt elokuvateattereissa, joissa pyörii parhaillaan uunituore Avatar: The Way of Water. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Hän on vedonlyöjien suosikki James Bondiksi – teki väitetysti vaikutuksen koekuvauksissa – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa