Babylon 5:n luojalta sarjakuvaelokuva

15.10.2012 22:03

Yön pimeät ja saastaiset kujat laitetaan ojennukseen, kun sekä elokuvien, tv-sarjojen että sarjakuvien parissa viihtyvä J. Michael Straczynski käsikirjoittaa Shadowman-sarjakuvahahmon tulevan elokuvan.

Shadowman on yksi Valiant-sarjakuvayhtiön ensimmäisistä hahmoista muun muassa X-O Manowarin kanssa. Shadowman teki ensiesiintymisensä vuonna 1992 ja on sittemmin nähty myös kahdessa videopelissä. Ajankohtaiseksi hahmon tekee loppuvuodesta alkava uusi sarjakuva.

New Orleansin öisille kaduille outoa vetoa kokeva Shadowman vahvistuu yön pimeydessä. Syytä onkin, sillä öisin kadut täyttyvät hirveyksistä, niin rikollisten tekosista kuin yliluonnollisistakin, jotka kaipaavat opetusta. Alkuperäissarjakuva ja sen vuosien saatossa syntyneet uudemmat inkarnaatiot ovat flirttailleet voodoon, epäkuolleiden ja toisen ulottuvuuden kanssa.

Varjomiehen elokuvakäsikirjoitusta työstävä Straczynski on aiemmin luonut tv-sarjan Babylon 5 ja käsikirjoittanut elokuvat Changeling – Vaihdokas (2008), Ninja Assassin (2009) ja Thor (2011). Sarjakuvien puolella Straczynski on DC ja Marvel -keikkojensa lisäksi luonut loisteliaan Rising Stars -tarinakokonaisuuden.

Shadowmanin lisäksi myös Valiantin toinen hahmo, Bloodshot yrittää Sonyllä päästä elokuvabisnekseen Matthew Vaughnin ja Jeff Wadlow’n avulla.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa