Bad Boys 3:n ohjaaja lupaa elokuvan olevan ”trilogian vahvin”

Bad Boys For Life -elokuvan ohjaaja aikoo seurata Toy Story 3:n jalanjälkiä ja tehdä jatko-osasta trilogian parhaan.

25.8.2016 19:00

Pitkään puheissa ollut, mutta vihdoin tapahtuva Bad Boys -jatko-osa Bad Boys For Life tulee käsikirjoittaja-ohjaaja Joe Carnahanin mukaan olemaan kova pakkaus.

Carnahan ei pelkää ihmisten odotuksia, vaan menee omien sanojensa mukaan sinne, minne pahat pojat eivät vielä ole menneet.

”Käsis on paras, mitä näissä elokuvissa on tähän asti ollut. Ihan kevyesti… Ellet ole tehnyt Toy Story 3:a, niin yleensä kolmososat eivät ole niitä parhaimpia, mutta veikkaan, että tästä tulee trilogian vahvin”, Carnahan sanoo io9:lle.

The Grey ja Narc -elokuvistakin tuttu ohjaaja ei aio tuoda takaisin tuttuja hahmoja ja viittauksia edellisiin elokuviin vain sen takia, että niitä odotetaan.

”Mielestäni sellaisen kanssa pitää olla varovainen. Itse ajattelen aina, että ”Tiedän, mitä on tehty. Mutta mitä ei ole vielä tehty?”. Jos ei tee niin, niin sinä vain suollat vanhoja temppuja ja ideoita, eikä se ole hauskaa kellekään.”

Alun perin ensi vuodelle kaavailtu toimintaelokuva lykättiin jokin aika sitten vuodella eteenpäin, jotta elokuvan tekemiseen ehditään käyttää kunnolla aikaa. Will Smithin ja Martin Lawrencen tähdittämä Bad Boys For Life nähdään näillä näkymin ensi-illassa tammikuussa 2018.

 

Lisää luettavaa